TYPES AUTORUITENGlass One Auto - TYPES AUTORUITEN
VOORRUIT


Hedendaagse voorruiten zijn gemaakt uit gelaagd glas. Dat bestaat uit twee glaslagen, waartussen zich folie bevindt. Bij glasbreuk blijven beide glaslagen op die manier aan de tussenlaag hangen. Dit beperkt het risico dat het glas rondvliegt en verhoogt de veiligheid van de passagiers bij een botsing of ongeval.
Glass One Auto - TYPES AUTORUITEN
AKOESTISCH GLAS


Gelaagd veiligheidsglas verbetert het akoestische comfort al in vergelijking met gehard veiligheidsglas. Akoestisch glas biedt meer comfort op het vlak van windgeluiden, waardoor het buitenlawaai daalt met 3 tot 5 decibel.


Glass One Auto - TYPES AUTORUITEN
HUD-ruiten (head up display)
Een head up display is een rijhulpsysteem dat het comfort en de veiligheid verbeterT. Informatie zoals de snelheid of de gegevens van de gps worden geprojecteerd in het gezichtsveld van de bestuurder, die op die manier zijn blik niet van de weg hoeft af te nemen (head up) en alle info recht voor zich ziet.
Glass One Auto - TYPES AUTORUITEN
REFLECTERENDE OF ATHERMISCHE RUITEN
Een onzichtbaar metaallaagje werkt als een spiegel voor infraroodstralen en weerkaatst de warmte naar buiten. Er moet minder gebruik worden gemaakt van de klimaatregeling, waardoor het brandstofverbruik van het voertuig zal dalen.Glass One Auto - TYPES AUTORUITEN
GETINTE RUITEN


Ruiten die af fabriek getint zijn, verbeteren het comfort van de passagiers doordat de temperatuur binnen in de wagen wordt verlaagd. Doordat de warmte wordt geabsorbeerd, daalt de temperatuur, wat zorgt voor een optimaler gebruik van de beschikbare brandstof en de klimaatregeling. Getinte ruiten zorgen voor een esthetisch geslaagd resultaat en beschermen tegen indiscrete blikken.

Neem contact met ons op op het nummer 0487.777.807 voor meer
Inlichtingen of vul ons 'call me-formulier' in!
Wij helpen u

CONTACTEER ONS